Beginpagina
  1. Wat krijgt u precies van ons?
  2. Informatie over de bezorging
  3. Informatie over de betaling
  4. Over EasyGOURMET
  5. Veel gestelde vragen (FAQ)

Over EasyGOURMET

EasyGOURMET is de alles-in-één oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party. En dát is nu precies wat EasyGOURMET haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening, dagverse producten, kwaliteitsvlees en alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt.

Met z’n allen gourmetten staat garant voor gezelligheid. En met EasyGOURMET hoef je als gastheer of gastvrouw nergens meer naar om te kijken. Volgens onze voordelige all inclusive formule wordt álles geregeld. Van de beste apparatuur en servies tot aan de lekkerste GOURMET hapjes én de afwas.

Met familie, vrienden en relaties genieten van goede sfeer en nog beter eten, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met EasyGOURMET. Je bestelt makkelijk en snel via internet. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de tijden van onze gratis bezorg- en ophaalservice, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vandaag bestelt = overmorgen EasyGOURMETTEN. Easy does it!

 

 

© Copyright 2006 EasyGOURMET | Design by Imade |